HyperBoost

HyperBoost

O HyperBoostu

HyperBoost je rodila zajednica tražeći novu priliku za početak. Također biste bili sretni da znate da je to napredni hiper-deflacijski token s najnovijim protokolom narezivanja hiper otkupa, ugrađenim za zaradu pasivnih nagrada putem statičkih refleksija i opeklina, pa se u vaš novčanik automatski dodaje više HyperBoost-a za svaku transakciju.

 

Projekt u kojem se razvoj vraća u njegov najbolji interes prema investitorima!

IGO lansirna rampa

NY, US - 27. rujna 2021. - HyperBoost tim najavio je jedinstveni projekt tokenomike i upotrebe komunalnih usluga koji nema premca u industriji. HyperBoost tek treba demonstrirati tokenomiku primjera izgradnje za industriju kriptovaluta i entuzijastima koji žele igrati.

Predvođen iskusnim izvršnim direktorom, Jeremiahom Blancaflorom, s dugogodišnjim iskustvom u strateškom razvoju proračuna, projektnom inženjeringu, blockchain trgovini i komunikacijama, istaknuti novčić će se koristiti na različite načine kriptovaluta.

Tim će partner tokena s industrijom kripto igara i ne-kripto igara kako bi svakom budućem korisniku dao priliku da iskoristi kompatibilnost tokena s mrežnim igrama. "Cilj je osigurati da svaka ljubiteljica igara ili ljubitelja kriptovaluta pronađe upotrebu tokena".

 

Prednji cilj za HyperBoost

Prema vodstvu HyperBoosta, Azija je sljedeća ciljna publika nakon lansiranja na američka tržišta, posebno na Filipinima, Kini, Singapuru i Vijetnamu gdje postoji potencijal za milijune korisnika koji mogu pomoći u povećanju popularnosti i prihvaćanja tokena. Igrači također mogu imati koristi od mnoštva poticaja na platformi koji mogu pomoći u ublažavanju ekonomske boli uzrokovane globalnom pandemijom.

U svom dokumentu HyperBoost tim ističe pet dijelova svog projekta koji vodi zajednica. Oni uključuju token HyperBoost na Binance Smart Chain-u (BSC) s unaprijed otkupljenim protokolom i inovativnom preraspodjelom, hiper trezor platformu koja je decentralizirana aplikacija koja dodaje značajke decentraliziranih financija (DeFi) drugim tokenima na BSC-u ili udjelu Hyperboost tokeni za dobivanje više i NFT tržište koje je decentralizirana razmjena za programere, umjetnike i igrače za razmjenu žetona nezamijenjivih diljem svijeta.

 

IGO lansirna rampa

To je također početna igra koja nudi lansirnu ploču, decentraliziranu pretprodaju za razvojne programere P2E igara koja im pomaže da svoje radove plasiraju u suradnji s tokenom HyperBoost kroz njegove značajke igara, a na kraju se izvršni direktor nada da će projekt pretvoriti u stvarni život projekt koji nositelji mogu uključiti u aplikacije iz stvarnog života kao što su roba, hrana i drugo.

Početna ponuda novčića tokena bit će javna u grupi za brzojav. Korisnici mogu iskoristiti bilo koju od metoda prodaje kako bi kupili i zadržali žeton ili ga koristili za igranje svojih omiljenih mrežnih kripto igara ili drugih igara po svom izboru.

 

Način ranog sudjelovanja

Zainteresirani ulagači mogu se pridružiti HyperBoostovoj Telegram grupi za ranu priliku za kupnju i držanje tokena. Također će biti osposobljeni za primanje poticaja koje tim nudi ulagačima, poput "snižene cijene prije lansiranja plus bonusa u žetonima".

Na pitanje Jeremiahu o lansiranju, rekao je da će se pokrenuti do drugog tjedna listopada ili kako zajednica raste. Također je citirao „Vrijeme je da ujedinimo ljude približavajući ih kriptovaluti kako inovacije rastu s njom, kako ljudi podržavaju inovacije povećavajući njezinu društvenu svijest, oni doprinose društvu u tome da digitalni svijet učini boljim mjestom za sudjelovanje“.

Ističući druge značajke tokena, tim HyperBoost objasnio je da token može poslužiti u dvostruke svrhe tokena pomoćnog programa i upravljanja. Stoga, osim što se primarno koristi u igračkoj zajednici, on također ovlašćuje vlasnike s pravom glasa da pridonesu budućim odlukama koje mogu utjecati na token i vlasnike.

Igrači i ljubitelji kriptovaluta sada imaju zajedničku platformu za kombiniranje svoje dvije strasti u pothvat koji donosi zaradu. Putem tokena mogu ulagati u budućnost zabavljajući se u zajednici kripto igara i drugdje.

 

Značajke koje možete dobiti ako se pridružite HyperBoostu:

ULAZ HIPERA

Zajednica izgradila za jake nositelje! Ulaganje u tokene Varijabilne vremenske oznake distribucije Nagrada u više tokena odjednom Podrška za nove tokene, poput preraspodjele

TRŽIŠTE NFT

HyperBoost će otvoriti NFT platformu koja će također biti partner s umjetnicima/igračima/programerima koji će koristiti našu razmjenu za prodaju svoje kreativnosti diljem svijeta.

RAZVOJ IGRE

Nositelji HyperBoost -a u budućnosti će doživjeti razvoj P2E i mini igara koje će biti objavljene na iOS -u i Androidu ili Dappima s podružnicama programera projekta.

INTEGRIRANA PLAĆANJA

Razmjene koje prihvaćaju kreditnu/debitnu karticu za kupnju više naših tokena budući da postojimo dulje u budućnosti, stvarajući manje problema pri kupnji hiperbosta.

 

Prednosti ako se pridružite HyperBoostu

Dokaz držača dijamanata: bonusi zaključavanja i naknade za trezore nagrađuju dugotrajne vlasnike. To dovodi do većeg povjerenja u projekt, što opet dovodi do više dugoročnih nositelja.

Društveni dokaz: Zaključani tokeni jasno pokazuju predanost zajednice dugoročnoj viziji vašeg projekta APY, TVL i jasne nagrade također pokazuju legitimnost.

Angažman zajednice: Ulaganje vlasnicima pruža primjer upotrebe njihovih tokena koji će im pomoći da ostanu angažirani u projektu i zajednici.

Uzbudljive vijesti: Kripto projekti moraju pokazati stalni rast i razvoj kako bi ostali relevantni, trezori s ulozima djeluju kao izvrsna vijest kako bi vaša zajednica bila uzbuđena i angažirana!

Financiranje projekata. Prilagodljiva administratorska naknada u našim trezorima može stvoriti stalni prihod za vaš projekt.

Tehničke prednosti: Uslužni program instant tokena: Partnerstvo sa trezorima odmah dodaje uslužni program i novi slučaj upotrebe postojećim tokenima. Ovaj uslužni program čini vaš žeton privlačnijim novim ulagačima.

Prilagođeni trezorski ugovori: Naši trezorski ugovori izgrađeni su tako da odgovaraju specifičnim tehničkim potrebama vašeg projekta.

Sigurnost pametnih ugovora: Testiranje i vanjska revizija ključni su za sve DeFi projekte. Svi naši trezorski ugovori redovito prolaze sigurnosne revizije trećih strana. A to je upravo ono što je dostupno pri lansiranju!

 

Znak

HyperBoost Token je BEP-20 token lansiran na Binance Smart Chain-u. Token će se pokrenuti u nekoliko faza. Bit će više krugova javne pretprodaje kojima će upravljati zajednica i izvršni direktor/osnivač, a sve će se prodaje dodati nakon čega će uslijediti javno predstavljanje koristeći DxSale-ovu DxLaunch decentraliziranu platformu za pokretanje. Više o tome možete pročitati u odjeljku „Javna predprodaja kasnije u ovom odjeljku.

 

Token za dodjelu

15% Početno sagorijevanje

11% Javna početna ponuda kovanica

5% nagrade za igru / trezor

5% sponzorstva turnira i integrirana partnerstva u stvarnom životu

64% javne pretprodaje + zamjena za palačinke početna likvidnost

 

Sigurnost

Vanjske revizije prije pokretanja

Zamjena slatkiša Doxed inicijalna revizija - Uskoro Tečajna stopa ili Financije solidnosti - Uskoro

Ako zajednica to učini, možemo napraviti više revizija s tvrtkama koje im se većinom sviđaju

Postavljanje pokretanja vanjske revizije

CERTIKSKA REVIZIJA-USKORO

 

Asia Blockchain zajednica će 18. listopada 2021. ugostiti AMA s HyperBoostom

Blockcast.cc, vodeća blockchain medijska tvrtka bit će domaćin HyperBoost -a za AMA sesiju "Pitaj me bilo što" 18. listopada 2021., 20.00 sati po singapurskom vremenu na Telegram Channelu, Azijska Blockchain zajednica ( https://t.me/Blockcastcommunity ).

HyperBoost je nova prilika za početak. Također biste bili sretni da znate da je to napredni hiper-deflacijski token s vrhunskim protokolom narezivanja hiper otkupa koji je ugrađen za zaradu pasivnih nagrada putem statičkih refleksija i opeklina, pa se više novčanika HyperBoost automatski dodaje u vaš novčanik za svaku transakciju.

Usredotočenost na slučajeve korištenja uslužnih programa za hyperboost projekta razvit će se i neće obećavati određene značajke na projektu ne samo za zaštitu investitora, već i pomoćne programe poput Staking Trezora, IGO/IDO lansirnih pločica, Play to Earn Partnerships, Razvoj igara i Diamond Holders Club. Samo da pojasnim nekoliko:

IGO LAUNCH PAD (PONUDA POČETNE IGRE)

Trenutne P2E igre u trendu u kojima ćemo stvoriti IGO platformu za slijetanje u partnerstvu s igrama za pokretanje P2E diljem Binance Blockchaina

IGRAJTE ZA ZARADU PARTNERSTVA

Pružanje partnerstva za pomoć u slučaju upotrebe u P2E igrama i ponudama u igrama

KLUB DIJAMANTNIH DRŽAČA

Srebrni, brončani i zlatni sustav nagrađivanja. Pogodnosti za sve vlasnike koji drže minimalne iznose u svakom sloju s odredbama i uvjetima

HyperBoost će sudjelovati i podržavati stvarne e-sportske turnire, sportske događaje, kripto konferencije na način da se igrači i ljubitelji sporta upoznaju sa samim projektom i povećaju društvenu svijest o kripto prostoru.

“Ovo je projekt u kojem se razvoj vraća u njegov najbolji interes prema investitorima. Neprestano dajemo sve od sebe za naš projekt. Također namjeravamo prisustvovati jednoj od najvećih kripto konferencija koja će se održati u Hong Kongu od 23. do 24. studenog tijekom Token 2049 događaja. ” Komentirao je Jeremiah Blancaflor, izvršni direktor HyperBoosta.

Azijska Blockchain zajednica (ABC) zajednica je koju temelje i vode volonteri u Aziji. ABC dobro razumije tržište i podržan je od strane skupine blockchain i kripto stručnjaka i influencera. Zajednica je posljednjih mjeseci ugostila više od 50 projekata.

 

Za više informacija :

Web stranica:  https://hyperboostworld.com/ 

Telegram:  https://t.me/HyperBoostOfficial

Facebook:  https://www.facebook.com/HyperBoostBSC/

Twitter:  https://twitter.com/HyperBoostBSC

 

Autor :
Bitcointalk Korisničko ime: Orlando lion
URL profila BitcoinTalka: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853537
Korisničko ime za Telegram: @DeasyPriscilla
Novčanik: 0x7b847797f74ae9f66bcaffd6ccf24aada59868d4

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Solidus

LOCKDEX - SECURE DEX

Crypcore